» » » Ковбаски "Баварські" напівкопчені першого сорту

Ковбаски "Баварські" напівкопчені першого сорту

КОВБАСКИ НАПІВКОПЧЕНІ ПЕРШОГО СОРТУ «БАВАРСЬКІ»
Склад: м’ясна сировина 85 % (сало бокове, свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту), м´ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), сіль кухонна, крохмаль картопляний, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів: (підсилювач смаку та аромату – Е621, декстроза; регулятор кислотності – Е451; сіль кухонна; антиоксидант – Е316; ароматизатори: свинина, пікантний; екстракти натуральних спецій: часник, перець чорний, перець духмяний, коріандр, мускатний горіх), (декстроза; сіль кухонна; ароматизатор – свинина; екстракти натуральних спецій: перець чорний, перець білий, кардамон); цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 37,3г (g), з них насичені – 15,9г (g), вуглеводи – 3,5г (g), з них цукри – 0,2г (g), білки – 13,3г (g), сіль – 2,9г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1666кДж (kJ)/(403ккал (kcal)).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.