» » » Ковбаски "Бельгійські" напівкопчені першого сорту

Ковбаски "Бельгійські" напівкопчені першого сорту

КОВБАСКИ НАПІВКОПЧЕНІ ПЕРШОГО СОРТУ «БЕЛЬГІЙСЬКІ»
Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м’ясо курчат-бройлерів обвалене), м’ясо птиці механічного обвалювання, крохмаль картопляний, сіль кухонна, смаковий препарат (носії (цукор білий, сіль кухонна), підсилювач смаку та аромату Е 621, Е 627, Е 631, спеції та екстракти (часник, перець чорний, коріандр, перець білий, гвоздика, любисток, лавровий лист), антиоксидант Е 316, ароматизатор м’яса, антиспікаючий агент Е 551), комплексна харчова добавка (антиоксиданти Е 316, Е 300, регулятори кислотності Е 296, Е 331, Е 451), суміш фосфатна (стабілізатори Е 450, Е 451), часник свіжий, перець чорний мелений, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 31,6г (g), з них насичені – 13,2г (g), вуглеводи – 4,6г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13,3г (g), сіль – 2,4г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1473,5кДж (kJ)/(356ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4435:2005.