Ковбаса "Краків Зальцбурзький" напівкопчена вищого сорту
«КРАКІВ ЗАЛЬЦБУРЗЬКИЙ»
Склад: м’ясна сировина 100 % (сало бокове, свинина знежилована нежирна, яловичина знежилована вищого та першого сорту, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (декстроза, сіль кухонна, регулятор кислотності Е 451, натуральні спеції: перець чорний, імбир, мускатний горіх; антиоксидант Е 316, екстракти натуральних спецій: перець чорний, коріандр, кардамон), цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 37,4г (g), з них насичені – 16,3г (g), вуглеводи – 0,6г (g), з них цукри – 0,3г (g), білки – 13,2г (g), сіль – 2,3г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1618,4кДж (kJ)/(391,8ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.