Ковбаса "Селянська" напівкопчена першого сорту
Склад: м’ясна сировина 87 % (свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), м´ясо птиці механічного обвалювання, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (стабілізатор Е471, загущувачі Е 407, Е 401), (загущувачі Е 407, Е 415, стабілізатори Е 450, Е 451, підсилювач смаку та аромату Е 621, сіль кухонна, антиоксиданти Е 316, декстроза, регулятор кислотності Е 575), цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 36,2 г (g), з них насичені – 13,4 г (g), вуглеводи – 3,2 г (g), з них цукри – 0,7г (g), білки – 13,4г (g), сіль – 2,9 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1621,6кДж (kJ)/(392,2ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.