Ковбаса "Варшавська куряча" напівкопчена першого сорту
«ВАРШАВСЬКА КУРЯЧА»
Склад: м’ясна сировина 94 % (м´ясо курчат-бройлерів обвалене 59 %, свинина знежилована жирна, шкіра куряча), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (регулятор кислотності Е 451, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 316, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, м´ясо; екстракти натуральних спецій: мускатний горіх, перець білий, кардамон, кмин), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 24,8 г (g), з них насичені – 8 г (g), вуглеводи – 3,3 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13,5 г (g), сіль – 2,8 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1203,2кДж (kJ)/(290,4ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 º до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-33480284-028:2016.