» » » Ковбаса "Фінська" напівкопчена першого сорту

Ковбаса "Фінська" напівкопчена першого сорту

КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА ПЕРШОГО СОРТУ «ФІНСЬКА»
Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), м´ясо птиці механічного обвалювання, крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, комплексна пряно-ароматична суміш (стабілізатори Е 450, Е 451, підсилювач смаку та аромату Е 621, спеції (кмин, часник) та екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), сіль кухонна, антиоксидант Е 316, ароматизатор диму, ароматизатор м´яса), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 36,7  г (g), з них насичені – 14,7 г (g), вуглеводи – 4,1г (g), з них цукри – 0,1г (g), білки – 13,3г (g), сіль – 2,8 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1653,7кДж (kJ)/(400ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35327262-003:2007.