» » » Ковбаса "Міланська" напівкопчена першого сорту

Ковбаса "Міланська" напівкопчена першого сорту

КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА ПЕРШОГО СОРТУ
«МІЛАНСЬКА»
Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), м´ясо птиці механічного обвалювання, крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, комплексна пряно-ароматична суміш (стабілізатори Е 450, Е 451, спеції (часник, коріандр, кмин) та екстракти спецій (перець чорний), сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксиданти Е 300, Е 316, ароматизатор м´яса, ароматизатор диму), ароматизатор (цукри (мальтодекстрин, декстроза), сіль кухонна, ароматизатор м´яса, підсилювачі смаку та аромату Е 621, Е 631, антиспікаючий агент Е 551), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100г (g) продукту: жири – 36,4г (g), з них насичені – 14,6г (g), вуглеводи – 4,2г (g), з них цукри – 0,1г (g), білки – 13,3г (g), сіль – 2,8 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1644кДж (kJ)/(397,6 ккал (kcal). 
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35327262-003:2007.