Ковбаса “Салямі баварська” варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, зерна гірчиці цілі, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: Е 450, Е 451), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 34,8 г (g), з них насичені – 14,5 г (g), вуглеводи – 0,1 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13,3 г (g), сіль – 3,6 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1515,4 кДж (kJ)/(368,1 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.
Оболонка неїстівна.