Ковбаса «Салямі європейська» варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (сало бокове, яловичина знежилована вищого і першого сорту, свинина знежилована нежирна і напівжирна), сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (декстроза, сіль кухонна, регулятор кислотності Е 451, ароматизатори: вершки, яловичина, антиоксиданти Е 316, Е 300, екстракти натуральних спецій: коріандр, перець білий, мускатний горіх, перець духмяний), цукор, стабілізатор Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 13,5 г (g), жир – 30 г (g).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 1356 кДж (kJ) (324 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-025:2014.
Оболонка неїстівна.