Ковбаса «Салямі європейська» варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100% (яловичина знежилована вищого і першого сорту, свинина знежилована нежирна і напівжирна, сало бокове); сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна (декстроза, сіль кухонна, регулятор кислотності триполіфосфат натрію Е451, ароматизатори: вершки, яловичина; антиоксиданти: ізоаскорбінат натрію Е316, аскорбінова кислота Е300; екстракти натуральних спецій: коріандр, перець білий, мускатний горіх, перець духм’яний); цукор, стабілізатор кольору Е250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 29,5 г (g), з них насичені – 11,8 г (g), вуглеводи – 0,2 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 13,0 г (g), сіль – 2,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1316 кДж (kJ) (318 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вище 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78%.
Продукт відповідає вимогам ТУ У 10.1-33480284-025:2014.