Ковбаса “Салямі коньячна” варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), коньяк 0,5 %, суміш фосфатна (стабілізатори: Е 450, Е 451), цукор, стабілізатор Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 13 г (g), жир – 25 г (g).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 1159 кДж (kJ) (277 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.
Оболонка неїстівна.