Ковбаса «Салямі мадера» варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 96 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: Е 450, Е 451), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 24,4 г (g), з них насичені – 9,9 г (g), вуглеводи – 0,2 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 13,2 г (g), сіль – 3,1 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 998,6 кДж (kJ)/(273,2 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.