Ковбаса «Салямі мадера» варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясо (яловичина знежилована першого сорту 55 %, свинина знежилована нежирна 25 %), сало бокове 20 %, сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: Е 450, Е 451), цукор, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 24,4 г (g), з них насичені – 9,9 г (g), вуглеводи – 0,2 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 13,2 г (g), сіль – 3,1 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1127,2 кДж (kJ)/(274,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006. Оболонка неїстівна.