» » » Ковбаса “Сервелат” варено-копчена вищого сорту

Ковбаса “Сервелат” варено-копчена вищого сорту

Склад: м’ясна сировина (свинина знежилована жирна 50 %, свинина знежилована нежирна 25 %, яловичина знежилована вищого сорту 25 %), сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор Е 250.

Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 15 г (g), жир – 45 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 1945 кДж (kJ) (465 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.

Оболонка неїстівна.