Ковбаса “Сервелат” варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 97 % (свинина знежилована жирна, свинина знежилована нежирна, яловичина знежилована вищого сорту), сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 35 г (g), з них насичені – 12,8 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 16 г (g), сіль – 3,5 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1573,8 кДж (kJ)/(380,6 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.