Ковбаски «Дачні» напівкопчені першого сорту
Склад: м’ясна сировина 85 % (сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована напівжирна), м´ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621, декстроза, регулятор кислотності Е 451, сіль кухонна, антиоксиданти Е 316, ароматизатори: свинина, пікантний; екстракти натуральних спецій: перець чорний, перець духмяний, коріандр, мускатний горіх), (декстроза, сіль кухонна, ароматизатор: свинина, екстракти натуральних спецій: перець чорний, перець білий, кардамон), цукор, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 35,4 г (g), з них насичені – 12,9 г (g), вуглеводи – 0,1 г (g), з них цукри – 0,1 г (g), білки – 13,2 г (g), сіль – 3,6 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1535,9 кДж (kJ)/(371,8 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.