Ковбаса «Дрогобицька» напівкопчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна), сіль кухонна, часник свіжий, цукор, перець чорний, перець духмяний, кмин, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 24,2 г (g), з них насичені – 8,9 г (g), вуглеводи – 0,2 г (g), з них цукри – 0,1 г (g), білки – 13,8 г (g), сіль – 2,7 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1133,4 кДж (kJ)/(273,8 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4435:2005.