Ковбаса «Закарпатська» напівкопчена першого сорту
Склад: м’ясна сировина 85 % (сало бокове, яловичина знежилована першого сорту, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, свинина знежилована нежирна), стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (стабілізатор Е471, загущувачі Е 407, Е 401), (підсилювач смаку та аромату Е 621, декстроза, регулятор кислотності Е 451, сіль кухонна, антиоксиданти Е 316, ароматизатори: свинина, пікантний, екстракти натуральних спецій: часник, перець чорний, перець духмяний, коріандр, мускатний горіх), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 37,8 г (g), з них насичені – 15,7 г (g), вуглеводи – 3,7 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13,4 г (g), сіль – 2,7 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1689 кДж (kJ)/(408,6 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.