Ковбаса «Краківська» напівкопчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого сорту, грудинка свиняча), сіль кухонна, часник свіжий, цукор, перець чорний, перець духмяний, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 37,5 г (g), з них насичені – 15,3 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 15 г (g), сіль – 3,2 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1649 кДж (kJ)/(400,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4435:2005.