» » » Ковбаса «Салямі оригінальна» напівкопчена першого сорту

Ковбаса «Салямі оригінальна» напівкопчена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 85% (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту), м´ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), сіль кухонна, комплексна добавка (мальтодекстрин, глюкоза, підсилювач смаку і аромату Е 621, ароматизатор шинки), складна смакоароматична добавка (екстракт прянощів (часник, паприка, перець червоний, кмин, імбир, мускатний горіх), мальтодекстрин, декстроза, сіль кухонна), комплексна харчова добавка (стабілізатори Е 450, Е 451, Е 452), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 31,9  г (g), з них насичені – 12,3 г (g), вуглеводи – 2,9 г (g), з них цукри – 0,4 г (g), білки – 13,2 г (g), сіль – 3,2 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1454 кДж (kJ)/(351,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35832313-001:2011.