» » » Ковбаса "До чаю" варена першого сорту

Ковбаса "До чаю" варена першого сорту

КОВБАСА ВАРЕНА «ДО ЧАЮ» ПЕРШОГО СОРТУ 
Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна та жирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш смакоароматична (стабілізатори Е 450, Е 451, декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, екстракти спецій (перець чілі, чорний перець), сіль кухонна, антиоксидант Е 316), молоко коров´яче сухе знежирене, суміш ароматична (аромат м´яса гриль, мальтодекстрин, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 22,6  г (g), з них насичені – 13,4 г (g), вуглеводи – 6,8 г (g), з них цукри – 0,1г (g), білки – 10,7 г (g), сіль – 2 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1133,7кДж (kJ)/(273,4ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-002:2016.