Ковбаса “Олів’є” варена першого сорту
Склад: м’ясна сировина 67 % (яловичина знежилована першого сорту, м’ясо курчат бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), м’ясо птиці механічного обвалювання, білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крупа манна, молоко сухе знежирене, сіль кухонна, крохмаль картопляний, комбінована суміш (сіль кухонна, мальтодекстрин, цукор, підсилювач смаку та аромату Е621, спеції та їх екстракти (часник, перець, мускатний горіх та інші), антиспікаючий агент Е 551), суміш фосфатна (стабілізатори Е 450, Е 451), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 21,5 г (g), з них насичені – 7 г (g), вуглеводи – 4 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,8 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1043,9 кДж (kJ)/(249,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005.
Оболонка неїстівна.