» » » Ковбаса “Салямі варена” варена першого сорту

Ковбаса “Салямі варена” варена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621, регулятор кислотності Е 451, мальтодекстрин, цукор, натуральна спеція – часник, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, пікантний, антиоксиданти Е 316, Е 300, екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), (стабілізатор Е 471, загущувачі Е 407, Е 401), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 27,5 г (g), з них насичені – 8,9 г (g), вуглеводи – 2,2 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1241,4 кДж (kJ)/(296,7 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007. Оболонка неїстівна.