» » » Ковбаса "Бутербродна" варена першого сорту

Ковбаса "Бутербродна" варена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш смакоароматична (стабілізатори Е 450, Е 451, екстракти спецій (червоний перець, чорний перець), декстроза, антиоксидант Е 316, дріжджовий ектракт), суміш ароматична (аромат м´яса гриль, мальтодекстрин, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), стабілізатор Е 250. Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 19 г (g), з них насичені – 6,3 г (g), вуглеводи – 2,4 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 913,8 кДж (kJ)/(221 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-002:2016. Оболонка неїстівна.

Маса нетто: 450 г (g) (мінус 3 %)