» » » Ковбаса “З салом” варена першого сорту

Ковбаса “З салом” варена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове 20 %, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш смакоароматична (стабілізатори Е 450, Е 451, декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, екстракти спецій: чорний перець, антиоксидант Е 316, гідролізований соєвий протеїн), молоко коров´яче сухе знежирене, суміш ароматична (аромат м´яса гриль, мальтодекстрин, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 20,5 г (g), з них насичені – 8,2 г (g), вуглеводи – 5,9 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 10,2 г (g), сіль – 1,9 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1032,2 кДж (kJ)/(248,4 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-002:2016. Оболонка неїстівна.