Паштет «Печінковий»
ТОВАР СЕЗОННИЙ. ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ
Паштет «Печінковий» вищого сорту ТУ У 15.1-25878614.006-2002
Склад: печінка свиняча знежилована 25 %, шкурка свиняча варена, баки (щоковина) свинячі знежиловані, діафрагма свиняча знежилована, жир-сирець яловичий, бульйон, цибуля свіжа, морква бланшована, сіль кухонна, суміш (спеції (гірчиця, цибуля), глюкоза, сіль кухонна, екстракти спецій (перець чорний, перець чіллі).
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – не менше ніж 10 г, жир – не більше ніж 22 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 996 кДж (238 ккал).
Строк придатності – 10 діб за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.