Паштет з паприкою
ТОВАР СЕЗОННИЙ. ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ
ПАШТЕТ ВИЩОГО СОРТУ З ПАПРИКОЮ
Склад: м’ясна сировина 83 % (печінка свиняча варена, сало бокове, легені свинячі варені, шкурка свиняча варена), бульон, цибуля смажена, масло вершкове, морква варена, сіль кухонна, суміш функціональна (емульгатори та стабілізатори (Е 407), (Е 450, Е 451, Е 452), (Е 415), тваринний білок, регулятор кислотності Е 316, декстроза), суміш смакоароматична (декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, кардамон), паприка суха 0,5 %, суміш ароматична (ароматизатор шинки, екстракт чорного перцю, картопляний мальтодекстрин, сіль кухонна, стабілізатор Е 414, підсилювачі смаку та аромату Е 621, Е 631, Е 627), цукор.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 18g(г).Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 928,9 kJ(кДж) (222 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 80 % до 85 %. Строк придатності не більше ніж 15 d (діб) з дати виробництва. Паштет відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-004:2016.