» » » Ковбаса кров'яна «По-Домашньому»

Ковбаса кров'яна «По-Домашньому»

ТОВАР СЕЗОННИЙ. ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ 

КОВБАСА КРОВ’ЯНА ПО-ДОМАШНЬОМУ ПЕРШОГО СОРТУ
Склад: м´ясна сировина 90 % (кров харчова (35 %), сало бокове, шкурка свиняча варена, легені яловичі варені), бульйон, крупа гречана, крохмаль картопляний, сіль кухонна, цибуля, молоко сухе знежирене, суміш вкусоароматична (стабілізатори Е 450, Е 451, екстракти спецій: мускатний горіх, цукор, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 301, глюкоза), часник, суміш ароматична (ароматизатор м´ясо, картопляний мальтодекстрин, сіль кухонна, стабілізатор Е 414, підсилювач смаку та аромату Е 621), цукор.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 12g(г), жир – 17g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 841 kJ(кДж) (201 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 85 %.
Строк придатності не більше 48 h (годин) з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-004:2016.