Ковбаса кров'яна «Запечена»
ТОВАР СЕЗОННИЙ. ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ
КОВБАСА КРОВ’ЯНА ЗАПЕЧЕНА ПЕРШОГО СОРТУ
Склад: м’ясо голів свинячих 40 %, кров харчова (25 %), шкурка свиняча варена, бульйон, крупа гречана, цибуля, борошно пшеничне вищого сорту, сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: перець чорний, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), часник, гвоздика мелена, кориця мелена.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 11,5g(г), жир – 20g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 945,6 kJ(кДж) (226 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 85 %. Строк придатності не більше 48 h (годин) з дати виробництва. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-004:2016.