Сардельки першого сорту "Подільські"
Склад: м’ясна сировина 70 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована напівжирна, філе курчат бройлерів), вода питна, м´ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш смакоароматична (декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль, екстракти спецій: мускатний горіх, чорний перець, кардамон), цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 17,8г (g), з них насичені – 5,7г (g), вуглеводи – 2,7г (g), з них цукри – 0,2г (g), білки – 10,3г (g), сіль – 2,7г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 879,6кДж (kJ)/(212,2ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря (75±5) %.
Сардельки відповідають вимогам ТУ У 10.1-37210306-002:2016.