» » » Сардельки вищого сорту “Женевські”

Сардельки вищого сорту “Женевські”

Склад: м’ясна сировина 93 % (свинина знежилована нежирна, жир-сирець свинячий, яловичина знежилована першого сорту, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), вода питна, меланж яєчний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна, суміш смакоароматична (стабілізатори Е 450, Е 451, екстракти спецій: (червоний перець, чорний перець), декстроза, антиоксидант Е 316, дріжджовий екстракт), цукор, стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 17 г (g), з них насичені – 6,6 г (g), вуглеводи – 1,6 г (g), з них цукри – 0,1 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,9 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 826 кДж (kJ)/(199 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Сардельки відповідають вимогам ДСТУ 4436:2005.