Сардельки першого сорту «З молоком»
Склад: м’ясна сировина 67 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене 3 %, сіль кухонна, комбінована суміш (регулятори кислотності Е 450, Е 452, декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, цукор, сіль кухонна, антиоксидант Е 300, екстракти спецій (мускатний горіх, перець та ін.), ароматизатори), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 18 г (g), з них насичені – 5,4 г (g), вуглеводи – 1,3 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10,2 г (g), сіль – 2 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 852 кДж (kJ)/(208 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Сардельки відповідають вимогам ДСТУ 4436:2005.