» » » Сосиски першого сорту “Подільські”

Сосиски першого сорту “Подільські”

Склад: м’ясна сировина 72 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м´ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621; регулятор кислотності Е 451; мальтодекстрин; цукор; натуральна спеція часник; сіль кухонна; ароматизатори: свинина, пікантний; антиоксидант Е 316; екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 19 г (g), з них насичені – 6 г (g), вуглеводи – 5 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,9 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 958 кДж (kJ)/(231 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Сосиски відповідають вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007. Оболонка неїстівна.