Сосиски першого сорту “Селянські”
Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, філе курчат бройлерів, жир-сирець свинячий), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621, регулятор кислотності Е 451, мальтодекстрин, цукор, натуральна спеція часник, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, пікантний, антиоксиданти Е 316, Е 300, екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), (стабілізатор Е 471, загущувачі Е 407, Е 401), стабілізатор Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 10,1 г (g), жир – 24 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 1072,8 кДж (kJ) (256,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Сосиски відповідають вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007.
Оболонка неїстівна.