» » » Сосиски першого сорту “Селянські”

Сосиски першого сорту “Селянські”

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат бройлерів обвалене, жир-сирець свинячий), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621, регулятор кислотності Е 451, мальтодекстрин, цукор, натуральна спеція часник, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, пікантний, антиоксидант Е 316, екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), (стабілізатор Е 471, загущувачі Е 407, Е 401), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 20  г (g), з них насичені – 6,3 г (g), вуглеводи – 3,2 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 964 кДж (kJ)/(233 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Сосиски відповідають вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007.