» » » Сардельки першого сорту “Філейні”

Сардельки першого сорту “Філейні”

Склад: м’ясна сировина 70 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована напівжирна, філе курчат бройлерів 20 %, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, крупа манна, сіль кухонна, молоко коров´яче сухе знежирене, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621, регулятор кислотності Е 451, мальтодекстрин, цукор, натуральна спеція – часник, сіль кухонна, ароматизатори: свинина, пікантний, антиоксиданти Е 316, екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), (стабілізатор Е 471, загущувачі Е 407, Е 401), цукор, стабілізатор Е 250.

Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 10 г (g), жир – 35 г (g).

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 1485,3 кДж (kJ) (355 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Сардельки відповідають вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007.