Ковбаски "Мюнхенські" сирокопчені першого сорту
Склад: м’ясна сировина 97 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове), сіль кухонна, складні смакоароматичні добавки (стабілізатори (Е 450, Е 451), ароматизатор шинки, спеції та їх екстракти (часник, перець червоний), декстроза, загущувач Е 407, антиоксидант Е 300, підсилювач смаку та аромату Е 621), (регулятори кислотності Е 575, Е 578, ароматизатори (м´ясо, мускатний горіх), суміш перців (перець чорний, перець червоний), ароматизатор сир «Пармезан», підсилювач смаку та аромату Е 621, декстроза), цукор, суміш фосфатна (стабілізатори: Е 450, Е 451), стартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 48,7 г (g), з них насичені – 20,3 г (g), вуглеводи – 1 г (g), з них цукри – 0,9 г (g), білки – 15,8 г (g), сіль – 3,2 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2087,5 кДж (kJ)/(505,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищох ніж 15 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаски відповідають вимогам ДСТУ 4427:2005.