Ковбаса "Закарпатська" сирокопчена першого сорту
Склад: м’ясна сировина 97 % (свинина знежилована нежирна, сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), сіль кухонна, комплексна функціональна суміш (згущувачі: Е 407А, Е 415, Е 417, стабілізатори: Е 450, Е 451, сироп глюкози (кукурудза), підсилювач смаку та аромату Е 621, сіль кухонна, цукор, антиоксидант Е 316, регулятор кислотності Е 516, екстракти спецій (перець чорний, часник), коптильний ароматизатор (Гікорі)); цукор, стартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 40,9 г (g), з них насичені – 16,7 г (g), вуглеводи – 0,8 г (g), з них цукри – 0,6 г (g), білки – 17,8 г (g), сіль – 3,9 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1830 кДж (kJ)/(919 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-24585755-004:2021.