Ковбаса «Баварська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 96 % (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове, яловичина знежилована вищого сорту), сіль кухонна, функціональний препарат (носій (декстроза), антиоксидант Е 316, спеції та екстракти (паприка)), смаковий препарат (носії (декстроза, сіль кухонна, цукор), спеції та екстракти (кардамон, паприка), антиспікаючий агент Е 551), стартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 42,8 г (g), з них насичені – 17,8 г (g), вуглеводи – 0,7 г (g), з них цукри – 0,7 г (g), білки – 17,9 г (g), сіль – 4,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1900 кДж (kJ)/(460 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.