Ковбаса «Баварська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, яловичина знежилована вищого сорту), сіль кухонна, функціональний препарат (носій (декстроза), антиоксидант Е 316, спеції та екстракти (паприка)), смаковий препарат SP 2705 (носії (декстроза, сіль кухонна, цукор), спеції та екстракти (кардамон, паприка), антиспікаючий агент Е 551), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 45,8 г (g), з них насичені – 18,6 г (g), вуглеводи – 0,7 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 17,6 г (g), сіль – 4 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2005,7 кДж (kJ)/(487 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºC до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-34485173-004:2007.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.