Ковбаса “Бургундія” сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясо: свинина знежилована напівжирна 50 %, свинина знежилована нежирна 25 %, грудинка свиняча 25 %, сіль кухонна, добавка для харчової промисловості (спеції: (перець чорний, часник), дріжджові екстракти, декстроза, сіль кухонна, бамбукові харчові волокна (носій), антиоксидант Е 300), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 34,7 г (g), з них насичені – 12,4 г (g), вуглеводи – 0,7 г (g), з них цукри – 0,4 г (g), білки – 17 г (g), сіль – 4,3 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1609 кДж (kJ)/(384,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.