Ковбаса «Дніпровська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясо (свинина знежилована нежирна 60 %), сало хребтове 40 %, сіль кухонна, коньяк, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 49,6 г (g), з них насичені – 21,6 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 18,2 г (g), сіль – 4,1 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2151,4 кДж (kJ)/(520,8 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.