Ковбаса «Іспанська» cиров'ялена з м´ясом птиці вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 96 % (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове, яловичина знежилована вищого сорту), сіль кухонна, складна смако-ароматична добавка (ароматизатор пармскої шинки, екстракт прянощів (перець чорний, мускатний горіх)), засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, антиоксидант Е 300, лактоза), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 43,1 г (g), з них насичені – 17,9 г (g), вуглеводи – 1,5 г (g), з них цукри – 1,1 г (g), білки – 17,2 г (g), сіль – 4,3 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1914,3 кДж (kJ)/(463 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.