Ковбаса «Іспанська» cиров'ялена з м´ясом птиці вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (філе курчат-бройлерів 40 %, сало бокове, яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована напівжирна), сіль кухонна, функціональний препарат (носій (декстроза), антиоксидант Е 316, спеції та екстракти (паприка)), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 39,6 г (g), з них насичені – 14,1 г (g), вуглеводи – 0,5 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 17 г (g), сіль – 4,1 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1762,7 кДж (kJ)/(428 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-34485173-004:2007.
Оболонка неїстівна.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.