» » » Ковбаса «Салямі Женевська» cирокопчена вищого сорту

Ковбаса «Салямі Женевська» cирокопчена вищого сорту

Склад: м’ясна сировина 96 % (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове, свинина знежилована нежирна), сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, антиоксидант Е 300, лактоза), цукор, смаковий препарат (носії (цукор, сіль кухонна, декстроза), спеції та екстракти (мускатний горіх, мацис, паприка), антиспікаючий агент Е 551), перець духмяний мелений, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 43,7  г (g), з них насичені – 18,2 г (g), вуглеводи – 1,7 г (g), з них цукри – 1,3 г (g), білки – 17,2 г (g), сіль – 4,6 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2637,4 кДж (kJ)/(469 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.