Ковбаса «Салямі женевська» cирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, свинина знежилована нежирна), сіль кухонна, функціональний препарат (носій (декстроза), антиоксидант Е 316, спеції та екстракти (паприка)), смаковий препарат (носії (цукор, сіль кухонна, декстроза), спеції та екстракти (мускатний горіх, мацис, паприка), стабілізатор Е 250. Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 45,6 г (g), з них насичені – 18,5 г (g), вуглеводи – 0,6 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 17,2 г (g), сіль – 4,2 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1989,8 кДж (kJ)/(483,2 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-34485173-004:2007.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.