» » » Ковбаса «Салямі Італійська» сирокопчена з додаванням м’яса птиці вищого сорту

Ковбаса «Салямі Італійська» сирокопчена з додаванням м’яса птиці вищого сорту

Склад: м’ясна сировина 95 % (філе курчат-бройлерів, сало бокове, яловичина знежилована вищого сорту), сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, антиоксидант Е 300, лактоза), цукор, харчовий барвник (ферментований рис), препарат зі спеціями (спеції (коріандр, гірчиця, мускат, майоран, чілі, кмин, перець чорний), декстроза, прянощі (цибуля, імбир), сіль кухонна), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 44,2 г (g), з них насичені – 18,6 г (g), вуглеводи – 3 г (g), з них цукри – 1,8 г (g), білки – 17,4 г (g), сіль – 4,6 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1982,2 кДж (kJ)/(479,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002.