Ковбаса «Салямі італійська» сирокопчена з додаванням м’яса птиці вищого сорту
Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 35 %), сало бокове 35 %, м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 30 %), сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, лактоза, антиоксидант Е 300), добавка комплексна харчова (ферментований рис), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 48,4 г (g), з них насичені – 16,7 г (g), вуглеводи – 0 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 14 г (g), сіль – 4,1 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2063 кДж (kJ)/(493 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002. Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки. Оболонка неїстівна.