» » » Ковбаса «Салямі парміджано» сиров´ялена з додаванням м’яса птиці вищого сорту

Ковбаса «Салямі парміджано» сиров´ялена з додаванням м’яса птиці вищого сорту

Склад: м’ясна сировина 94 % (філе курчат-бройлерів, сало хребтове, яловичина знежилована вищого сорту, свинина знежилована напівжирна), сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, антиоксидант Е 300, лактоза), препарат зі спеціями: (спеції (перець білий, мускатний горіх, мацис, перець чілі); ароматизатор сиру, кухонна сіль, прянощі (імбир)); цукор, харчовий барвник (ферментований рис), перець чорний мелений, стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 40,7 г (g), з них насичені – 17,1 г (g), вуглеводи – 3 г (g), з них цукри – 1,8 г (g), білки – 18 г (g), сіль – 4,4 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1862,9 кДж (kJ)/(450,3 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (73±5) %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002.