Ковбаса «Салямі парміджано» сиров´ялена з додаванням м’яса птиці вищого сорту
Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 40 %), сало бокове 25 %, м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 20 %, свинина знежилована напівжирна 15 %), сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, лактоза, антиоксидант Е 300), добавка комплексна харчова (ферментований рис), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 48,6 г (g), з них насичені – 15,2 г (g), вуглеводи – 0 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 19 г (g), сіль – 4,1 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2121,2 кДж (kJ)/(513,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.