» » » Ковбаса «Салямі празька» cирокопчена із м´яса птиці першого сорту

Ковбаса «Салямі празька» cирокопчена із м´яса птиці першого сорту

Склад: м’ясна сировина 96 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове), сіль кухонна, смаковий препарат (носії (декстроза, сіль кухонна), підсилювачі смаку та аромату (Е 621, Е 627, Е 631), спеції та екстракти (часник, перець чорний, пажитнік, ялівець, перець стручковий), антиоксидант Е 316, ароматизатор салямі, антиспікаючий агент Е 551), цукор, перець чорний мелений, стартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 48,7  г (g), з них насичені – 20,3 г (g), вуглеводи – 1,4 г (g), з них цукри – 1,3 г (g), білки – 16,2 г (g), сіль – 4,9 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 2101 кДж (kJ)/(509 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.