Ковбаса «Салямі празька» cирокопчена із м´яса птиці першого сорту
Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 65 %), сало бокове 35 %, сіль кухонна, смаковий препарат (носії (декстроза, сіль харчова), підсилювачі смаку та аромату Е 621, Е 627, Е 631, спеції та екстракти (часник, перець чорний, пажитник, ялівець, перець стручковий), антиоксидант Е 316, ароматизатор салямі, антиспікаючий агент Е 551), cтартова культура (мікроорганізми, декстроза), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 39 г (g), з них насичені – 12,6 г (g), вуглеводи – 0,8 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 17 г (g), сіль – 4,6 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1745,6 кДж (kJ)/(423,7 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-34485173-004:2007.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки. Оболонка неїстівна.