Шинка «Славутич»
ШИНКА ВАРЕНА ПЕРШОГО СОРТУ «СЛАВУТИЧ»
Склад: м’ясо 85 % (свинина знежилована напівжирна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, яловичина знежилована першого сорту), вода питна, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні (стабілізатори Е 451, Е 452, загущувачі Е 407, Е 415, сіль кухонна, декстроза, антиоксидант Е 316, регулятор кислотності Е 575), (підсилювач смаку та аромату Е 621, мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 15,7 г (g), з них насичені – 5,6 г (g), вуглеводи – 2,3 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 11 г (g), сіль – 2,3 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 807 кДж (kJ)/(194,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 70 % до 80 %.
Шинка відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-024:2011.