Шинка «Волинська»
ШИНКА ВАРЕНА ПЕРШОГО СОРТУ “ВОЛИНСЬКА” Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 60 %), вода питна, м’ясо (свинина знежилована напівжирна 25%), стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крохмаль картопляний, сіль кухонна, крупа манна, суміші сухі багатокомпонентні (сіль кухонна, декстроза), (мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 10g(г), жир – 19g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 882,8 kJ(кДж) (211 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності 25 d (діб) з дати виробництва.
Продукт відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-024:2011