» » » Пельмені «Фірмові»

Пельмені «Фірмові»

НАПІВФАБРИКАТИ З НАЧИНКАМИ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ ЗАМОРОЖЕНІ
ПЕЛЬМЕНІ М´ЯСНІ «ФІРМОВІ»
Співвідношення фарш:тісто – 50 %:50 %
ТУ У 15.8–21667547.028-2001
Склад: м’ясна сировина 38,5 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована напівжирна, сало бокове), борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, цибуля свіжа, сіль кухонна, пшенична клітковина, олія cоняшникова, перець чорний мелений.
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 13,15г (g), з них насичені – 5,2 г (g), вуглеводи – 27,9г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10,8 г (g), сіль – 1,2 г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1118,4кДж (kJ)/(267,3ккал (kcal). 
Рекомендований строк придатності за температури: не вище ніж мінус 10 ºС – не більше ніж 1 місяць; не вище ніж мінус 12 ºС – не більше ніж 1,5 місяці; не вище ніж мінус 18 ºС – не більше ніж 6 місяців; не вище мінус 5 ºС – не більше ніж 48 годин (h). 
Дозволено зменшення масової частки начинки до маси пельменів на 3 % від вказаної.
Спосіб приготування: заморожені пельмені занурюють у підсолений за смаком окріп (у співвідношенні води і продукту 4:1). При помішуванні довести до кипіння та варити після їх спливання протягом 3-6 хвилин. Обережно вийняти шумовкою, додати масло, сметану, оцет, соус, маринад, посічену зелень за смаком.
Не дозволено повторно заморожувати!