Пельмені «Фірмові»
Пельмені м´ясні «Фірмові»
Співвідношення фарш: тісто – 50 %:50 % ТУ У 15.8–21667547.028-2001
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, яловичина знежилована першого сорту охолоджена, вода питна, свинина знежилована напівжирна охолоджена, цибуля свіжа, сало бокове, сіль кухонна, пшенична клітковина, олія cоняшникова рафінована дезодорована виморожена марки «П», перець чорний мелений.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок не менше 10,8 г, жир не більше 10,3 г, вуглеводи – 31 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1087,4 кДж (259,9 ккал).
Строк придатності за температури: не вище ніж мінус 10 ºС – не більше ніж 1 місяць; не вище ніж мінус 12 ºС – не більше ніж 1,5 місяці; не вище ніж мінус 18 ºС – не більше ніж 6 місяців; не вище мінус 5 ºС – не більше ніж 48 годин. Дозволено зменшення масової частки начинки до маси пельменя на 3 % від вказаної.
Спосіб приготування: заморожені пельмені занурюють у підсолений за смаком окріп (у співвідношенні води і продукту 4:1). При помішуванні довести до кипіння та варити після їх спливання протягом 3-6 хвилин. Обережно вийняти шумовкою, додати масло, сметану, оцет, соус, маринад, посічену зелень за смаком. Не дозволено повторно заморожувати!