» » » Пельмені «Домашні»

Пельмені «Домашні»

НАПІВФАБРИКАТИ З НАЧИНКАМИ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ ЗАМОРОЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ М´ЯСНІ «ДОМАШНІ»
ТУ У 15.8–21667547.028-2001
Склад: м’ясна сировина 39 % (яловичина знежилована першого сорту охолоджена, свинина знежилована напівжирна охолоджена, м´ясо курчат-бройлерів обвалене охолоджене), борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, цибуля свіжа, сіль кухонна, пшенична клітковина, олія cоняшникова, цукор, перець чорний мелений. 
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 9 г (g), з них насичені – 3,6 г (g), вуглеводи – 31 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,5 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1030 кДж (kJ)/(245 ккал (kcal).
Рекомендований строк придатності за температури: не вище ніж мінус 10 ºС – не більше ніж 1 місяць; не вище ніж мінус 12 ºС – не більше ніж 1,5 місяці; не вище ніж мінус 18 ºС – не більше ніж 6 місяців; не вище мінус 5 ºС – не більше ніж 48 h (год). 
Дозволено зменшення масової частки начинки до маси пельменів на 3 % від вказаної. 
Спосіб приготування: заморожені пельмені занурюють у підсолений за смаком окріп (у співвідношенні води і продукту 4:1). При помішуванні довести до кипіння та варити після їх спливання протягом 3-6 хвилин. Обережно вийняти шумовкою, додати масло, сметану, оцет, соус, маринад, посічену зелень за смаком.
Не дозволено повторно заморожувати!