КОВБАСКИ «БАРБЕКЮ»
НАПІВФАБРИКАТИ ПОСІЧЕНІ ВИСОКОГО СТУПЕНЮ ГОТОВНОСТІ
КОВБАСКИ ДЛЯ ГРИЛЯ ТА СМАЖЕННЯ
«БАРБЕКЮ»
Склад: м’ясна сировина 77 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, сіль кухонна, комплексна суміш (загущувачі Е 407а, Е 410, Е 415, сіль кухонна, стабілізатор Е 450, антиоксиданти Е 316, Е 300), пряно-ароматичні суміші (декстроза (кукурудза, пшениця), екстракти спецій (перець чорний, коріандр, мускатний горіх, імбир, чілі, кардамон, мацис, перець духмяний, паприка, часник, сіль кухонна), (овочі: цибуля, паприка, морква; трави: петрушка, базилік, селера, цибуля-порей; прянощі: гідролізований рослинний білок: кукурудза, рапс; сіль кухонна), ароматизатор (підсилювач смаку та аромату Е 621, Е 627, Е 631, ароматизатор смаженого м´яса (яловичина).
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: жири – 23,7г (g), з них насичені – 8,8г (g), вуглеводи – 0,3 г (g), з них цукри – 0,3г (g), білки – 11,2г (g), сіль – 1,3г (g).
Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1072кДж (kJ)/(259ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 10.1-34485173-009:2013