Ковбаски для грилю "Прованс" з пряними травами
НАПІВФАБРИКАТИ ПОСІЧЕНІ ВИСОКОГО
СТУПЕНЮ ГОТОВНОСТІ
КОВБАСКИ ДЛЯ ГРИЛЯ ТА СМАЖЕННЯ
«ПРОВАНС» З ПРЯНИМИ ТРАВАМИ
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м’ясо курчат-бройлерів обвалене), вода питна, сіль кухонна, комплексна суміш (стабілізатор Е 450, загущувачі Е 407а, Е 410, Е 415), сіль кухонна, антиоксиданти Е 316, Е 300), пряно-ароматичні суміші (овочі (цибуля, паприка, морква), трави (петрушка, базилік, селера, цибуля-порей), прянощі (гідролізований рослинний білок: кукурудза, рапс), сіль кухонна) 0,8 %, (декстроза (кукурудза, пшениця), екстракти спецій (перець чорний, коріандр, мускатний горіх, імбир, чілі, кардамон, мацис, перець духмяний, паприка, часник)).
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 21,8 г (g), з них насичені – 11,2 г (g), вуглеводи – 0,2 г (g), з них цукри – 0,1 г (g), білки – 13,3 г (g), сіль – 1,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1036 кДж (kJ)/(250 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 10.1-34485173-009:2013