» » » Ковбаски для грилю "Мюнхенські"

Ковбаски для грилю "Мюнхенські"

ТОВАР СЕЗОННИЙ. ТИМЧАСОВО ВІДСУТНІЙ 
НАПІВФАБРИКАТИ ПОСІЧЕНІ ВИСОКОГО СТУПЕНЮ ГОТОВНОСТІ КОВБАСКИ ДЛЯ ГРИЛЮ ТА СМАЖЕННЯ «МЮНХЕНСЬКІ»
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, філе курчат-бройлерів), вода питна, сіль кухонна, комплексна харчова добавка (стабілізатор Е 450, загущувачі Е 407а, Е 410, Е 415), сіль кухонна, антиоксиданти Е 316, Е 300), петрушка суха подрібнена, пряно-ароматична суміш (спеції (перець чорний, імбир, гірчиця, мацис, кардамон, порошок апельсинової цедри), декстроза (кукурудза, пшениця), підсилювач смаку та аромату Е 621, натуральні ароматизатори (чілі, перець, лимон, апельсин, куркума), носії: цукор (сахароза), вологоутримуючий агент Е 1520, розчинник Е 1510, антиоксидант Е 307), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білок – 10 g (г), жир – 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 1297 kJ (кДж) (310 kcal (ккал)). Строк придатності – 5 d (діб) за температури від 0 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 10.1-34485173-009:2013.