З Днем всіх Закоханих
Сосиски «Молочні» в/с – 2 шт.
яйця – 2 шт.
олія
зелень;
сіль,перець
Приготування:
Обидві сосиски розрізаємо вздовж на дві половинки, не дорізаючи остаточно.
Загинаємо половинки на зовнішній бік і закріплюємо краї шпажками. Отримуємо сосиски у формі двох сердець.
На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажуємо серця із сосисок з двох боків.
Розбиваємо в кожне серце по одному яйцю, солимо, перчимо. Якщо яйце трохи витекло за межі, коригуємо форму за допомогою ножа в кінці приготування.
Накриваємо блюдо кришкою і зменшуємо вогонь. Як тільки яйця приготуються вимикаємо вогонь. Перекладаємо серця з сосисок на гарну тарілку, прикрашаємо і подаємо для коханої людини на сніданок
#Фарро #закоханізфарро #деньзакоханих #кохання
яйця – 2 шт.
олія
зелень;
сіль,перець
Приготування:
Обидві сосиски розрізаємо вздовж на дві половинки, не дорізаючи остаточно.
Загинаємо половинки на зовнішній бік і закріплюємо краї шпажками. Отримуємо сосиски у формі двох сердець.
На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажуємо серця із сосисок з двох боків.
Розбиваємо в кожне серце по одному яйцю, солимо, перчимо. Якщо яйце трохи витекло за межі, коригуємо форму за допомогою ножа в кінці приготування.
Накриваємо блюдо кришкою і зменшуємо вогонь. Як тільки яйця приготуються вимикаємо вогонь. Перекладаємо серця з сосисок на гарну тарілку, прикрашаємо і подаємо для коханої людини на сніданок
#Фарро #закоханізфарро #деньзакоханих #кохання